Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na prozivke

HDZ odgovorio Milinoviću: 'Šampion abortusa poziva se na Istanbulsku'

Darko Milinović
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/6
06.09.2018.
u 18:50

Milinović je na današnjoj konferenciji za novinare kazao da današnji HDZ nije Tuđmanov te da je premijer i predsjednik stranke Andrej Plenković stranku pretvorio u stranku lijevog centra

Iz HDZ-a je stigao odgovor na prozivke izbačenog člana, ličko-senjskog župana Darka Milinovića, koji je danas održao konferenciju za medije.

- Kontinuiranim kršenjem statuta HDZ-a Milinović je odlučio sam sebe izbaciti iz stranke. Odabrao je svoj put, a HDZ nastavlja ići svojim smjerom kao moderna i pobjednička stranka desnog centra. Zanimljivo je da se šampion abortusa, kako se sam Milinović hvalio u medijima, odjednom poziva na Istanbulsku konvenciju - poručuju iz HDZ-a.

Milinović je na današnjoj konferenciji za novinare kazao da današnji HDZ nije Tuđmanov te da je premijer i predsjednik stranke Andrej Plenković stranku pretvorio u stranku lijevog centra.

Pogledajte video s konferencije za medije Darka Milinovića:

Ključne riječi

Komentara 99

AN
ante555
20:52 06.09.2018.

Milinovicu ti si jedno veliko nitko i ništa! Napokon si otišao, zauvijek!

RI
rimac444
20:57 06.09.2018.

Nevjerojatno sa kakvim žarom gamad komunjarska i njihovi mediji potpaljujju vatru u HDZ.u, a njihova partija na apratima, kriminalu, zločinima. Samo lustracija može očistiti smeće i zločince sa grbače naroda.

Avatar Narod
Narod
22:45 06.09.2018.

Milinovic je priznao preko 400 abortusa 2016e kak bi minirao Karamarka, nije to novo. Miletic ovdje protiv I.K u EU parlamentu dva tri dana kasnije trazi brzu ratifikaciju od drugih drzava. Stier protiv napada na crkvu radi zataskavanja pedofilije??? Plenkovic cisti stranku od licemjera, "dadu vidim u bliskoj buducnosti negdje uz Zeljku Markic:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije