Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ostavio dubok trag'

Grčić: Nema šanse da se itko u SDP-u 'preko noći' odrekne Zorana Milanovića

Branko Grčić
Foto: Žarko Bašić/Pixsell
1/6
15.10.2016.
u 19:33

Grčić je na toj konvenciji izabran za člana Predsjedništva splitskog SDP-a te je rekao da su u splitskom SDP-u sada "spremni okrenuti novu stranicu".

Član Predsjedništva SDP-a i saborski zastupnik Branko Grčić izjavio je kako je Zoran Milanović ostavio duboki trag u toj stranci te da nema šanse da ga se bilo tko u SDP-u odrekne "preko noći."

"Zoran Milanović je ostavio duboki trag u SDP-u u ovih deset godina i zaista nema nikakve šanse da se bilo tko u SDP-u 'preko noći'  odrekne Zorana MIlanovića i svega onoga onoga što je u stranci dobroga donio", izjavio je  Grčić novinarima u subotu navečer, nakon završetka Izborne konvencije splitskog SDP-a.

Grčić je na toj konvenciji izabran za člana Predsjedništva splitskog SDP-a te je rekao da su u splitskom SDP-u  sada "spremni okrenuti novu stranicu".

"Čekaju nas lokalni izbori i moramo naći dobrog i kvalitetnog kandidata za splitskog gradonačelnika te pokušati ponovno osvojiti vlast", kazao je Grčić.

Na upit razmatraju li se već sad imena koja bi mogla biti  SDP-ovi kandidati za splitskog gradonačelnika, Grčić je odgovorio da bi se zasad suzdržao glede imena, jer će tijela SDP-a o tomu obaviti široke konzultacije.

"Nastojat ćemo iznjedriti kandidata za splitskog gradonačelnika,  prije svega u SDP-u, ali nije isključeno da se razgovara i o kandidatima koje bi SDP podupro", dodao je Grčić.

>>Ranko Ostojić: Milanović će trebati budućem vodstvu SDP-a

Komentara 6

DH
dalibor.hren
20:05 15.10.2016.

Ostao je predubok trag, nema pomoći!

Avatar arba_arba
arba_arba
21:29 15.10.2016.

i u sdp a pogotovo u Hrvatskoj su svi odahnuli od kad nema velikog Zoke i 7 patuljaka, pogotovo malog Grcica, i tete Opacicke i Stazica. Mislim da sim njihovih bracnih drugova ili zivotnih partnere niko nije ni primjetio da ich nema.

Avatar -HLEBINAC-
-HLEBINAC-
21:37 15.10.2016.

E ako vam taj redikul ostavio dubok trag onda zasigurno svi koji tako misle stoje na raspolaganje SANU !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije