Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šok u Americi

Gradonačelnica ubila svoju kćer pa onda počinila samoubjstvo

police, policija, crime scene
Arhiv VL/Reuters
15.07.2010.
u 20:00

Policija je na vratima kuće pronašla ključ i poruku s upozorenjem da ih u kući čeka "neugodan" prizor.

Gradonačelnica  gradića Coppella, predgrađa Dallasa u američkoj saveznoj državi Texas, Jayne Peters (55) i njena 19-godišnja kći Corine pronađene su mrtve u obiteljskoj kući. Policija sumnja da je riječ o samoubojstvu i ubojstvu.

Navodno je gradonačelnica ubila svoju kćer, a onda je počinila samoubojstvo. Policija je na vratima kuće pronašla ključ i poruku s upozorenjem da ih u kući čeka "neugodan" prizor. Pronađene su  tri poruke s uputama, među kojima su i savjeti kako se pobrinuti za pse. U porukama nije pisalo ništa što bi objasnilo razloge ove  tragedije.

Komentara 4

OB
-obrisani-
21:07 15.07.2010.

Nije veliki misterij ali je interesantan!

OB
-obrisani-
23:06 15.07.2010.

opet talibani ili

Avatar commentator
commentator
12:39 17.07.2010.

Kljuć razloga tragedija treba tražiti u \"determiniranom kaosu\" mislim da se tako zove, gdje jedan slon surlom zatrubi u afriku a tamo potres se desi s druge strane hemisfere, tako i kad homosex plešu u poljskoj, drugdje se dešavaju ovakve stvari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije