Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnička oporba:

‘Grad se i danas vodi iz Podravkine sedmerokatnice’

Mrsichttp://cms.vecernji.hr/backend/StyriaCms/production/index.html#
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
01.04.2014.
u 14:35

Najodgovorniji za ovakvo stanje ne snosi nikakve posljedice - kazao vijećnik laburista Siniša Bosanac, aludirajući na Z. Mršića

Najodgovorniji za ovakvo stanje ne snosi nikakve posljedice, a Grad Koprivnica i danas se vodi iz sedmerokatnice - kazao je na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća laburistički vijećnik Siniša Bosanac u raspravi o lanjskom proračunskom deficitu od 20 milijuna kuna, očito aludirajući na bivšeg gradonačelnika, sada šefa Podravkine uprave Zvonimira Mršića.

Kompletna oporba (HDZ, HSS, Hrast, laburisti) “sasjekla” je činjenicu da je koalicija SDP/HNS/HSU/HSLS planirala prihode od 162 milijuna kuna, potom očekivanja smanjila na 138 milijuna, a na kraju su oni iznosili tek 119 milijuna kuna. Ernest Forjan (HDZ) ustvrdio je kako je pad prihoda izravno prouzročen otpuštanjem više od 1000 Podravkinih radnika.

Protuslovio im je jedino Petar Stapar (SDP), ustvrdivši kako vladajući imaju viziju, a potom je nabrajao koliko Koprivnica ima kilometara cesta, vodovodnih cijevi i tome slično.

- Još prije 12 godina počeo sam upozoravati na vaše vizije. Prva je bila o proračunu većem od 200 milijuna, sad razgovaramo o 119 milijuna, imali ste viziju o privlačenju investicija i poduzetničkim zonama... Sve je to završilo u jednoj nesretnoj viziji - replicirao mu je Stanislav Biondić (HDZ).

Komentara 2

CR
crop
13:03 02.04.2014.

zanima me jel se mrle nit u podravci ne potpisuje na niš' neg daje referentima da se potpisuju pa ak' ispadne dobro, on je zaslužan, a ak' ne ispadne on o tome nema pojma.....

Avatar tkozna
tkozna
08:39 03.04.2014.

Mislim da će se u Koprivnici vrlo brzo pjevati pjesma o MArini, zato da podsjetimo sa nekom stihovma: "Marina,marina,marin Zar ne znas da volim te ja Marina,marina,marina Ucini da sunce mi sja Jao moja mala, ljubav nije sala I zatoI zato nemoj da se salis o ne,ne,ne,ne,ne.."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije