Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mostarska tvrtka

Grabar-Kitarović: Zbog Aluminija sam zatražila hitno očitovanje Vlade RH

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/3
11.07.2019.
u 17:57

Zabrinuta sam za sudbinu i egzistenciju radnika i čvrsto ih podupirem u zahtjevu za rasvjetljavanje svih činjenica koje su dovele do ove situacije, rekla je predsjednica RH

Eskalacija problema u slučaju Aluminija rezultat je dugogodišnjeg zanemarivanja evidentnih problema u poslovanju ove strateški važne tvrtke, glasi službeni stav predsjednice Republike Kolinde Grabar-Kitarović.

-  Zabrinuta sam za sudbinu i egzistenciju radnika i čvrsto ih podupirem u zahtjevu za rasvjetljavanje svih činjenica koje su dovele do ove situacije. Želim vjerovati da je RH kao suvlasnik Aluminija napravila sve u cilju zaštite nacionalnih interesa i interesa radnika o čemu sam zatražila hitno očitovanje Vlade RH - ističe.

Komentara 47

BL
bluesclues
18:36 11.07.2019.

hehehe - koje jeftino pecanje glasova dijaspore...

Avatar Dumen
Dumen
18:37 11.07.2019.

Spašavanje aluminija u drugoj državi ? halo ... Pa HEP se riješio takvog balasta da bi struja mogla pojeftiniti 10%

TK
Ten-kre
18:25 11.07.2019.

Sjeća li se još itko Obrovca? Koliko je firmi u Hrvatskoj pokradeno i propalo zbog BiH? Sada se još i spašavaju našim novcem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije