Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Gosti iz Švicarske šokirani onime što su doživjeli na plaži u Makarskoj: Poniženi smo!

Ivana Pranjić sa suprugom i sinom bila je na plaži u Makarskoj, a dok je ona otišla kupiti sok, došao je zaštitar i maknuo njihove ručnike kako bi postavio ležaljke
18. srpnja 2019. u 19:32 251 komentara 105896 prikaza
makarska
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Ivana Pranjić iz Koprivnice, a koja inače živi sa svojom obitelji u Švicarskoj, neće po dobrome pamtiti ljetovanje u Makarskoj.

Trpanj Tko je u pravu Turist iz BiH ležaljku ispod palme platio triput više, vlasnik: Ne vidim u tome ništa sporno

Ona kaže kako je na plaži doživjela veliku neugodnost, a sve se dogodilo dok je kupovala svome sinu sok u obližnjoj trgovini.

Tvrdi da joj je djelatnik objekta City Beach Apartmentsa koji se nalazi između hotela "Park" i "Meteor", ručnik sa stvarima bacio u jedan kut i na to mjesto postavio ležaljke, piše Slobodna Dalmacija.

– Prvo ljetovanje u Makarskoj nikako nam neće ostati u lijepom sjećanju jer smo na gradskoj plaži već oko 9.30 doživjeli veliko poniženje od bahatog i bezobraznog djelatnika City Beacha koji nam se predstavio kao zaštitar, a koji je pobacao naše privatne stvari i ručnike u jedan ćošak i to dok sam se nalazila u obližnjoj trgovini u koju sam došla kupiti djetetu sok – ispričala je ona.

Morski pas kod Vira VIDJELI PERAJU VIDEO Kupači mislili da je morski pas zalutao na plažu kod Vira: Uspjeli ga otjerati

Na suprugovo upozorenje da će pozvati policiju, samo je otišao, a koliko joj je poznato, hotel je samo koncesionar dijela plaže, govori Ivana koja je o cijelom slučaju odmah službenim e-mailom obavijestila Odsjek komunalnog i prometnog redarstva, ali odgovor još nije dobila.

S druge strane, djelatnici City Beacha o navodnom incidentu ništa ne znaju.

– Za navedeni incident čujem prvi put i nitko nam se od kupača nije obratio tako da je možda riječ o slučaju koji se zbio na nekoj drugoj plaži. Mi i nemamo zaštitara, već djelatnika koji radi na iznajmljivanju ležaljki i koji ih na plažu postavi oko 7 sati i više ih ne miče. Nikada nikoga nismo potjerali s plaže zbog ležaljki niti smo ikada s kupačima imali problema jer svi, i domaći i stranci koji nisu gosti hotela najnormalnije mogu pristupiti plaži i tu staviti svoje ručnike bez obzira na ležaljke – kaže recepcionerka Nina Žderić.

Tamara Boroš
Neponovljiva Boroš
Otkrivamo gdje je danas heroina koja je ispisala hrvatsku povijest i potom teško oboljela
Samsung S20
USPOREDNI TEST
Može li mobitel zamijeniti skupi fotoaparat?
  • rdg:

    Kupali bi se besplatno na plazi koju netko cisti, uredjuje i placa naknadu drzavi (svima nama) za najam te plaze, a doticna ne bi koristila ni lezaljku, ni ugostiteljske usluge koncesionara, vec po sok ide u obliznji ducan, dakle jos ... prikaži još! i smece ostavlja vjerojatno...

  • Ddomljan123:

    Dodjem u Sloveniju na skijanje moram kupit ski pas za sat 4 cijeli dan ili dva ili sedam nebitno. Svaki ulazak na zicaru timbraj ga aj u zahod timbraj ski pas a gospoda dodju na more i nema sea pasa ... prikaži još! za dnevno ili visednevno kupanje nema za zahod kad pisaju i seru u more nema za tus kad je besplatan i jos seru po nama i ponasaju se bahato. Gdje god dodjete na snig naplacuju vam prirodne padaline e bas bi ih volio viditi kako ulaze u more sa sea pasom i cekaju strpljivo red.

  • starter001:

    što se ne kupa na švicarskoj plaži tu je prvi dan i već je ugrožena , sve neki ugroženi