Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ZA DODATNE TROŠKOVE'

Gost ostao zapanjen: Mladenci pregledali snimku sa svadbe pa mu poslali račun

Pixabay/Ilustracija
01.10.2021.
u 22:37

Novopečeni bračni par poslao mu je snimku ukazujući mu da se na njoj vidi da je dobio dva komada svadbene torte a platio je samo za jedan

Na popularnoj društvenoj mreži Reddit osvanula je zanimljiva prepiska između mladenaca iz Velike Britanije i gosta na njihovoj svadbi kojeg su neugodno iznenadili nekoliko dana nakon svečanosti. Naime, mladenci su ga nakndadno kontaktirali kako bi ga obavijestili da im mora platiti oko 32 kune za još jedan komad svadbene torte, jer je platio jedan, a pojeo dva komada.

Prema riječima gosta koji se požalio na društvenoj mreži, mladenci su goste obavijestili na dan vjenčanja da trebaju pomoć pri plaćanju svadbene torte te da bi svi gosti trebali platiti 3,66 funti za komad torte, prenosi Mirror.

Prozvani gost kaže da je platio toliko za komad torte i više o tome nije razmišljao sve dok nekoliko dana kasnije nije primio poruku. Novopečeni bračni par poslao mu je snimku ukazujući mu da se na njoj vidi da je dobio dva komada svadbene torte a platio je samo za jedan. 

"Najavili smo da svaki gost mora platiti po komadu i primijetili smo da si platio samo jednu. Možeš li molim te poslati 3,66 funte što je prije moguće", napisali su mu.

Taj potez su osudili brojni korisnici Reddita. "Ako si ne možete priuštiti tortu za svoje goste, onda ju nemojte niti uzeti", stoji u jednom od komentara.

Drugi je korisnik pak predložio da im u odgovoru navede troškove za put, odjeću za vjenčanje i dnevnicu te od toga oduzme cijenu torte i zamoli ih da mu vrate razliku.

Ključne riječi

Komentara 34

Avatar StormRaider95
StormRaider95
23:20 01.10.2021.

Jel ovo netko izmišlja ili stvarno postoje takvi "domaćini"?! Pod pretpostavkom da je ovo točno, što mu mogu? Tužiti ga na sudu? Prestati mu biti "prijatelji"? Velike štete!

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
23:11 01.10.2021.

bože bolesti

NE
nešperlin
02:03 02.10.2021.

U kojem to zakonu ima da na vjenčanje moraju pozvati svatove a nemaju love za to? Pa vjenčajte se s dva svjedoka i amen. Najbolje da potencijalni gosti samo pošalju lvu i ne dođu, svašta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije