Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
školski hodnici

Gospićke škole: Donacije i Dan otvorenih vrata

škola (1)
Foto: Iva Vidović/VLM
1/5
09.05.2012.
u 15:05

Učenici Strukovne škole raznih zanimanja poput kuhara, elektrotehničara, strojara i drugih prezentirali su svoja znanja i vještine.

U hodnicima gospićke Ginmazije i Strukovne škole danas je bilo vrlo užurbano i zanimljivo. Naime, održani su prvi Dani otvorenih vrata na prvom katu u Strukovnoj školi, a gimnazijalci i strukovnjaci na poklon od tvrtke Metronet dobili su i donaciju informatičke opreme i usluga u vrijednosti od 10 tisuća kuna. Isti poklon razveselio je i gospićke osnovnoškolce.

- Zahvaljujemo se donaciji koja će učenicima omogućiti svakodnevni pristup i korištenje interneta. Budući da razvoj interenta i računalnih mreža omogućuje razne oblike komunikacije i na ovaj način omogućit će se korištenje nekih nastavnih materijala, timski rad, mogućnost komunikacije s profesorima u bilo kojem trenutku. Ličko-senjska županija kao osnivač osnovnih i srednjih škola također veliku pažnju poklanja ulaganju u opremanje. Tako je u prošloj godini uloženo 170 tisuća kuna u računalnu i audiovizualnu opremu, kazala je prilikom donacije Valentina Bublić, pročelnica upravnoga odjela za društvene djelatnosti Ličko-senjske županije.

Na prvima u nizu Dana otvorenih vrata učenici Strukovne škole raznih zanimanja poput kuhara, elektrotehničara, strojara i drugih prezentirali su svoja znanja i vještine te na taj način budućim srednjoškolcima pokazali što ih eventualno čeka ako u budućnosti izaberu struku.

- Drago mi je da je našu školu danas posjetio veliki broj uzvanika. To veseli mene kao nastavnicu, a sigurna sam, a to vidim na licima naših učenika, njihov osmijeh govori dovoljno i sam za sebe. Ono što je najvažnije vidjeti osmijeh na licima učenika i onih koji uživaju u našim proizvodima. Vjerujemo da će ovo događanje postati tradicija i da će biti još Dana otvorenih vrata u našoj školi, kazala je Vedrana Tomašević, nastavnica ekonomsko- turističke skupine predmeta u Strukovnoj školi Gospić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije