Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poziv na skup

Glavaš iz zatvora poziva novinare na sabor HDSSB-a

Branimir Glavaš
Foto: Anto Magzan/Pixsell
25.04.2014.
u 23:00

U dopisu nije objašnjeno kako je zatvorenik osuđen za ratni zločin iz mostarskog zatvora uspio poslati pozivnice niti hoće li sudjelovati na skupu

U naše brodsko dopisništvo danas je stigao e-mail u kojem piše da će se sutra u 11 sati u Osijeku održati 3. sabor Zajednice udruga Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje, a potpisao ga je predsjednik zajednice Branimir Glavaš!

U dopisu nije objašnjeno kako je zatvorenik osuđen za ratni zločin iz mostarskog zatvora uspio poslati pozivnice niti hoće li sudjelovati na skupu.

>> Glavaš: Bit ću noćna mora HDZ-a, do kraja ću im zagorčavati život

Komentara 8

Avatar DŠ.....
DŠ.....
08:05 26.04.2014.

Ovi glavaševci doista su najveći klauni hrvatske politike. Ispda da je ratni zločinac Katica za sve u toj stranci koju na papiru vodi bivši kapetan JNA. Imaju čak sedam saborskih zastupnika, a to je veća sramota nego biranje brace i seke.

CO
conlelp
08:55 26.04.2014.

Kako moze Glavas govoriti da ce da unistava HDZ kad je sam bio osnivac te stranke u Slavoniji i branitelj .To znaci daje prednost crvenima stim sto je se posvadao sa Sanaderom .Naj vijerovatnije nisu se mogli dogovoriti oko podijele u vlasti ili u kradi ,i sada moramo da mi kao narod ispastamo zbog dva klauna .Sanader ga strpao u zatvor bez svijedoka i dokaza jer je imao moc jacu nego Glavas .sto je bilo nekorektno .Svi svijedoci koji su svijedocili protiv Glavasa bili su pete kolona i drogerasi .Sanader je bio kao DIOKLECIAN tko ne vijeruje u njegova boga treba ga smaknuti ili u tamnicu s njim. pa je nakraju zavrsio po staroj poslovici ko macem sijece od njega gine .

Avatar jurko_zg
jurko_zg
15:52 26.04.2014.

Glavas moze sve,voli RH a onda pobjegne od nje. Ne postuje odluku suda a njegove kolege su za njega htjeli podmititi te iste suce. Jesam ja lud ili!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije