Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKO OZLIJEĐEN

'Gadna' greška vozača kod Šibenika: Vozio u rikverc s nogom vani pa zapeo stopalom za kamen

Očevid nakon pucnjave u Retkovcu
Foto: Slaven Branislav Babic/PIXSELL
27.12.2023.
u 11:46

Vozaču u dobi od 65 godina dijagnosticirane teške ozlijede u prometnoj nesreći uzrokovanoj vožnjom unatrag bez pravilnog zatvaranja vrata i postavljanja noge.

Jedan 65-godišnjak iz Rupe, mjesta nedaleko od Šibenika, teško je ozlijeđen u incidentu koji se prošlog tjedna dogodio oko podneva. Naime, sve se dogodilo prošlog petka kada je muškarac htio voziti u rikverc.

Kako je izvijestila šibensko-kninska policija, muškarac je ostavio otvorena vrata automobila i nogu s vanjske strane. Dok je vozio u rikverc, nije primijetio kako se sa strane nalazi kamen pa je nogom zapeo i prignječio stopalo.

Nakon što su mu u Općoj bolnici u Šibeniku dijagnosticirane teške tjelesne ozljede, 65-godišnjak je zadržan na liječenju. Protiv vozača će biti podnesen Obavezni prekršajni nalog, javlja policija.

VIDEO Glumca iz filma Parazit pronašli mrtvog u automobilu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije