Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO U INDIANI

FOTO Ribiči uočili olupinu pa iz znatiželje pogledali što je unutra: 'Iskreno, pravo je čudo da je živ'

Foto: Indiana State Police
1/3
27.12.2023.
u 09:37

Ribič Mario Garcia kazao je kako je Matthew spomenuo da je ondje od prošle srijede te da je vikao i vrištao, no nitko ga nije mogao čuti.

Čak šest dana proveo je muškarac iz Indiane zarobljen u olupini automobila nakon prometne nesreće. Sreću su mu donijela dva lokalna ribiča koji su tražili mjesto za pecanje i uočili automobil ispod mosta. Pozvali su u pomoć hitne službe koje su izvukle muškarca. Policija je javila kako je reagirala nakon dojave o nesreći.

– Ribiči su iz znatiželje odlučili pregledati vozilo te su vidjeli da se u njemu nalazi muškarac. Jedan od njih odlučio je dotaknuti muškarca misleći da je mrtav, no on je okrenuo glavu i počeo govoriti – rekao je načelnik Glen Fifield na konferenciji za medije.

U vozilu je bio 27-godišnji Matthew Reum iz Mishawake u Indiani. Nakon prometne nesreće nije mogao doći do svog mobitela da pozove pomoć. U nesreći je zadobio teške ozljede potencijalno opasne za život te se nalazi na liječenju, javlja portal People.

VEZANI ČLANCI

– Iskreno govoreći, pravo je čudo da je živ. Po ovakvom vremenu imali smo sreće da su temperature u ovo božićno doba bile iznad normale. To je išlo u korist ove osobe. Prošle smo godine imali jaku hladnoću – rekao je Fifield.

Matthew je preživio tako što je pio kišnicu, objavila je policija. Ribič Mario Garcia kazao je kako je Matthew spomenuo da je ondje od prošle srijede te da je vikao i vrištao, no nitko ga nije mogao čuti. Ribič je kazao kako je skoro umro od šoka, dodao je kako je Matthew bio jako sretan kad ih je vidio te je dodao da je nesretni muškarac imao ogrebotine na sebi.

VIDEO Rusi ostavili pustoš nakon okupacije još jednog grada u Ukrajini

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije