Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Koprivnički Slaven Belupo

Franta za svoje igrače nabavio skupe DVD-ove s ‘tiki-takom’

Slaven Belupo
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
08.01.2014.
u 10:00

Navodno je svaki od dva DVD-a platio 350 eura. S druge strane, klub još nije riješio dugove prema svim igračima, ali se na to obvezao

Nogometaši koprivničkog Slavena Belupa jučer su započeli s pripremama za proljetni dio prvoligaške sezone i polufinale Kupa za zagrebačkim Dinamom.Igrače je prvo pozdravio predsjednik kluba Stanislav Biondić, a potom im se obratio i direktor Zvonimir Šimunović, koji je igračima obećao da će do odlaska na pripreme u Rovinj, 15. siječnja, biti isplaćeni svi dugovi. O kakvim se točno dugovima radi i o kojim iznosima je riječ, nije govorio.

Uoči prvog treninga pred igračima i vodstvom kluba održana je prezentacija plana priprema trenera Mladena Frančića. Zanimljivo je da je za potrebe treninga Franta iz Njemačke nabavio i DVD-ove s prezentacijama “tiki-take”. Navodno je kupio dva DVD-a i za svaki je dao 350 eura. Hoće li mu tako nešto uspjeti primijeniti na svoje igrače, ostaje tek za vidjeti.

Na prozivci je jedino novo ime u odnosu na prvi dio sezone bio Vedran Celiščak (31), lijevi bočni koji je došao iz trećeligaša Croatije iz Grabrovnice. Radi se o domaćem igraču s puno prvoligaškog i inozemnog iskustva. U sportskim krugovima govorilo se da će se među farmaceute vratiti i križevački vratar Robert Lisjak, ali zasad dogovor nije postignut. Dok se to ne realizira ili se ne dovede neki drugi iskusniji vratar, s momčadi će raditi Antun Marković iz NK Koprivnice.

S druge strane, na treningu nije bilo pouzdanog brazilskog stopera Edsona, koji bi se trebao priključiti danas, otpisanog Posinkovića, te Haračića i Genga koji će ići na posudbu, najvjerojatnije obojica u gradskog trećeligaša Koprivnicu.

Komentara 1

DU
Deleted user
13:28 08.01.2014.

Je, dobra investcija. Ak bu naši dečki igrali "tiki taku" ko negdar Barca sad Bayern, gdi bu nam kraj??? Samo da se naši ne počuju ko Baskijanci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije