Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALJBA NA FACEBOOKU

Vidović: Čast dosljednima. Ostale svrstavam pod ime: Hrvatska nepotrebna stranka

Franko Vidović
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
07.06.2017.
u 23:40

Čelnik Mosta Božo Petrov za Novu TV je kazao da je žalosno da se lomi HNS jer Vrdoljak želi u koaliciju

Nakon što je Središnji odbor napravio potpuni preokret i odlučio pobiti odluku Predsjedništva HNS-a da se ne ide u koaliciju s HDZ-om iz SDŠ-a je krenula paljba protiv dojučerašnjih glavnih partnera.

– Čast ljudima koji su ostali dosljedni. Ostale svrstavam pod novo ime: Hrvatska nepotrebna stranka! – komentirao je član Predsjedništva SDP-a Franko Vidović.

Nije prošlo ni bez komentara SDP-ovog zastupnika Gordana Marasa koji je napisao da HDZ ostaje isti.

– Plenković je odlučio pokušati podijeliti HNS i namiriti se s pet foteljaša kako bi pokrpao većinu. Ovo bi mogla biti politička trgovina i krađa. Treba im se oduprijeti svim mogućim sredstvima.

Politički lopovi! –objavio je Maras. Čelnik Mosta Božo Petrov također je komentirao novonastalu sitauaciju. Gostujući u Dnevniku Nove TV podsjetio je da su u Mostu i ranije govorili da je takav dogovor izvjestan.

– I onda je sada stvarno žalosno ovo nakon mjesec i pol dana što je Vrdoljak barem 50 puta rekao da nema šanse da ide u koaliciju s HDZ-om da se sada događa da se HNS lomi po pola upravo iz tog razloga što on pošto-poto želi u koaliciju s HDZ-om– poručio je Petrov.

 

Komentara 6

BR
brojevi
00:21 08.06.2017.

Vidoviću! Ista sintagma vrijedi i za SDP. Pragmatici i oportuonisti iz HNS-a spašavaju što se spasiti još može iz gadno nasukanog SDP-ovog broda. Ostali gubitnici na lokalnim izborima koji kao prizivaju nove izbore, zajedno sa kmerima , mogu odahnuti. Novivi bi izbori za mnoge kobno završili a pogotovo za izblamirani HNS, precijenjeni MOST i potopljenog SDP-a.

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
02:32 08.06.2017.

Bas vam hvala sto ste nasli Petrova da i on da izjavu. Neznam kako bi mogao zaspati da nisam procitao sto taj gubitnik ima za reci. S druge strane, kad Maras prica o politickoj trgovini, prvo treba u ruke uztiuzti ogledalo, jer je on i njegova SDP dala HNSu cak 9 (DEVET) mandata za pisljivih 2% dobivenih na izborima. Pa nismo bas svi veslo sisali.

BO
Bogard
04:14 08.06.2017.

Što je SDP napravio sa HSS to je ok a HDZ sa HSN to nije ok , bolje da se sdp ovce pogledaju u zrcalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije