Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliko nevrijeme

FOTO U Lepoglavi pijavica, a u Orahovici tuča veličine lješnjaka

pijavica,lepoglava
Facebook Domagoj Sever
07.05.2013.
u 21:30

Jaka kiša i grmljavina zabilježene su i u Čepinu kod Osijeka gdje je snažan vjetar srušio stablo na parkirani automobil

Pijavica u Lepoglavi i led veličine lješnjaka u Čačincima kraj Orahovice samo su dio prirodnih fenomena koje je proizvelo današnje jako nevrijeme nad sjevernom i istočnom Hrvatskom, javlja 24sata.

- Pijavica se stvorila oko 18.30 sati nedaleko Lepoglave. Trajala je oko pet minuta nakon toga je nestala - prepričao je čitatelj 24sata koji je pokraj Lepoglave fotografirao pijavicu.

Jaka kiša i grmljavina zabilježene su i u Čepinu kod Osijeka gdje je snažan vjetar srušio stablo na parkirani automobil. Srećom, šteta je samo materijalna i nitko nije ozlijeđen.

Imate li kakve fotografije ili video pošaljite nam na mail dojavi@vecernji.net

>>Nevrijeme uzrokovalo velike probleme u Vukovaru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije