Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEGIRA KONZUMACIJU

Finska premijerka otkrila da je napravila test na droge: 'Nisam učinila ništa protuzakonito'

Sanna Marin
Foto: Igor Kralj/PIXSELL/Screenshot/Twitter
1/4
19.08.2022.
u 16:08

Na tiskovnoj konferenciji rekla je da je danas napravila test te kako će rezultati će biti dostupni sljedeći tjedan

Finska premijerka Sanna Marin otkrila je da se podvrgla testu na droge nakon što su se društvenim mrežama pojavile nove snimke iz njezinih noćnih izlazaka.

Na tiskovnoj konferenciji rekla je da je danas napravila test te kako će rezultati će biti dostupni sljedeći tjedan, navodi BBC.

Ponovno je negirala da je ikada konzumirala drogu. - Nisam učinila ništa protuzakonito - istaknula je.

- Čak ni u tinejdžerskim godinama nisam koristila nikakve droge - navela je te pojasnila kako je napravila test kako bi otklonila zabrinutost.

Podsjetimo, Finski zastupnik Mikko Kärnä, iz njezine koalicijske partnerske Stranke centra, pozvao je Marin da napravi test na droge i javno objavi rezultate. Učinio je to nakon što su jučer procurile snimke na kojima je premijerka bila na zabavi u kući, a netko u pozadini spominjao kokain.

Još jedna snimka objavljena je na društvenim mrežama danas, a na njoj Marin, udana majka jednog djeteta, intimno pleše s muškarcem u noćnom klubu.

Prizor je snimljen malo nakon 2.30 ujutro 7. kolovoza, a Marin je plesala s rukama oko muškarca za kojeg se ne čini da je njezin suprug Markus Räikkönen.

 

Komentara 18

Avatar AG_Matoševac
AG_Matoševac
18:40 19.08.2022.

Svatko ima pravo na veselje. Ali ovo je gadljivo.

SP
Split71
16:27 19.08.2022.

mudrice,test za droge od konzumacije se radi u roku od 12sati....nakon toga si čista...

DO
domagoj1492
18:12 19.08.2022.

Popišure u Skandinaviju na mjestima premijere i predsjednika. Odoše oni u bananu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije