Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Street art

Filipov 3D tigar u prirodnoj veličini oduševio Nijemce

tigar 3d
Vedran Balen/VLM
11.06.2013.
u 09:28

Poznati brodski street art umjetnik Filip Mrvelj oduševio je posjetitelje Festivala uličnog slikarstva u njemačkom gradu Marktredwitzu

Poznati brodski street art umjetnik Filip Mrvelj oduševio je posjetitelje Festivala uličnog slikarstva u njemačkom gradu Marktredwitzu svojom novom trodimenzionalnom instalacijom. Među pedesetak 2D i 3D slikara iz cijelog svijeta Mrvelj je bio jedini predstavnik Hrvatske, a pozornost publike privukao je svojom trodimenzionalnom slikom tigra u prirodnoj veličini koji pije vodu iz male lokvice.

– Na festivalu sam bio samo jedan dan i morao sam nešto naslikati za samo pet sati. Ni vrijeme me nije poslužilo, u nekoliko sam navrata morao prekrivati sliku zbog kiše. Ipak, na kraju je sve dobro ispalo – kaže Mrvelj, koji je inspiraciju za svoj uradak dobio ugledavši ekipu koja slika žirafu i jednog tigra u trgovini dječjim igračkama.

Njegova atraktivna i koloritna slika oduševila je sve koji su je vidjeli, a osobito zanimljiva bila je najmlađima. Klinci su doslovno stajali u redu da se slikaju s Filipovim "tigrom", što ne treba čuditi jer riječ je o životinji koja kod ljudi uvijek izaziva dobre vibracije. Svi koji se žele upoznati s Mrveljovim umjetničkim radom mogu to učiniti na njegovoj Facebook fan page stranici "3D street art by Filip Mrvelj".

>>Zagrepčani će crtežima uljepšati zid i od grada napraviti galeriju

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije