Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nenadani prekid

Evo zašto je Obama naglo prekinuo govor u Bijeloj kući

Šerbedžija
Duško Marušić
21.10.2013.
u 20:11

– To je neoprostivo, ali nadam se da će stručnjaci što prije ukloniti nastali problem, rekao je američki predsjednik prije nego što je osjetio da se nešto događa njemu iza leđa.

Barack Obama u Bijeloj kući držao je govor o problemima s uvođenjem reformiranog sustava zdravstvenog osiguranja, javlja New York Post.

– To je neoprostivo, ali nadam se da će stručnjaci što prije ukloniti nastali problem, rekao je američki predsjednik prije nego što je osjetio da se nešto događa njemu iza leđa. Jednoj ženi, koja je stajala iza njega i slušala govor, u jednom trenutku je pozlilo.

– Imam vas, sve je u redu, rekao je Obama kada se okrenuo prema nepoznatoj ženi i pridržao je kada se umalo onesvijestila.

– Evo što se događa kada pričam predugo, rekao je, a ženu kojoj je pozlilo odveli su s konferencije. 

>>Kraj krize u SAD-u? Obama potpisao za veće zaduživanje

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije