Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMERE, ZVUČNI TOPOVI...

Odlazi pandemija vraćaju se migranti: Europa uvodi nove mjere za zaustavljanje

20.06.2021.
u 18:33

Migranti s Bliskog istoka, Azije i Afrike pod svaku se cijenu žele dokopati zemalja Europske unije, a mnogi na tome putu i stradaju ili su žrtve krijumčara

Komentara 14

MO
modovisisajteMaraschino
18:37 20.06.2021.

Samo vojska može efikasno čuvati granice. Stoj tko ide tri puta i onda znamo što ide...

BA
Barbasmora
18:59 20.06.2021.

Svi bi oni u lipu nasu domovinu! Ali Bog je tu zemlju poklonia nama! I mi moramo cuvati svoju CRO domovinu i ako zatriba kao za virme domovinskog rata! Zahvalimo Cro Bogu molitvom!

DU
Deleted user
18:43 20.06.2021.

Korona laž je poslužila za prikrivanje mnogih ozbiljnih stvari migranti su dolazili bez obzira a o tome se nije izvještavalo njemačka francuska Italija su pune nepoznatih ljudi koji nemaju namjeru da se prilagode

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?