Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bliski privatni odnosi

Erdoğan bio kum na vjenčanju Izetbegovićeve kćeri. Ali to nije jedini razlog posjeta BiH

28.08.2021.
u 21:17

Bosna i Hercegovina sa svojom multikulturalnom strukturom zemlja je kojoj pridajemo veliku važnost. To je ključna država u regiji, poručio je iz Sarajeva turski lider

Komentara 18

BE
bezvrijedanyugodinar
21:48 28.08.2021.

Izabegović gura bosnu prema turskom otomatskom carstvu . Bio sam u BiH prije 3 godine i vidim da bošnjaci podržavaju naseljavanje izbeglica u europi, ali će im se to odbiti u glavu i da će za koje vrijema biti bosna drugi Afganistan

ZI
Zilbert
05:24 29.08.2021.

Vjencanju dinastije Izetbegovic prisustvovala je vjerska elita iz Pakistana, Turkenistana, Afganistana, Tadjikistana a bilo je i zvanica iz Albanije. Erdogan je po obicaju ovjerio mladu tek toliko da se zna tko je veliki babo.

MP
miroslav.petkovic.7564
02:50 29.08.2021.

Pa jednaki su samo sto su poturice jos gori.Vratile se poturice u srednji vjek svu nesrecu donili sut urci doli..Koja jevto mrakaca di zivevu Bozni napravit ce Pakistan od BIH ali nece niti jedan u Saud Arabiju vec na zapad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije