Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čudo od djeteta

Dvogodišnjak je genije, službeno pametniji i od Obame

genije
Screen shot Youtube
28.06.2013.
u 08:34

Adam čita bez problema, gotovo je svladao tablicu množenja, uči španjolski, japanski i francuski, i postao je najmlađi član britanske Mense

Ovo dvogodišnje dijete,  pokazali su rezultati testa inteligencije, pametnije je od Barracka Obame i Davida Camerona, piše USnewsroom.

Adam Kirby čita od kada je bio star samo deset mjeseci, obožava Sheakspeara i jezike. Samostalno uči japanski, španjolski i francuski.

Nakon što je briljirao na testu inteligencije, te osvojio 141 bod, deset više od prethodno dva navedena lidera najmoćnijih zemalja svijeta, postao je član britanske Mense. Najmlađi.

Adamovi roditelji kažu kako su shvatili da im je dijete posebno nakon što se sam navikao na kahlicu pročitavši jednu knjigu o njoj - prije godinu dana, dakle kad je imao samo jednu godinu.

Adam je djelomično svladao tablicu množenja, zna periodički sustav elemenata, a sam je i sastavio slagalicu karte svijeta namijenjenu odraslima.

>>Ovaj 29-godišnjak iz BiH govori više od 70 stranih jezika!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije