Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tragedija

Dvogodišnja djevojčica u Đakovu pala s kreveta na kat i preminula

djevojčica
24 sata
13.11.2011.
u 19:59

Liječnici su curicu pokušali reanimirati, ali bezuspješno, piše 24 sata

Stravična tragedija dogodila se u petak u obiteljskoj kući u Đakovu. Kako je objavio 24 sata s kreveta na kat pala je dvogodišnja djevojčica i umrla.

S njom je u tom trenutku kod kuće bio otac. Kako se neslužbeno doznaje, on ju je nakon pada podigao s poda ne sluteći da se nešto dogodilo. Curica se, navodno, nastavila dalje normalno igrati. Kada se vratio u sobu provjeriti je li s dvogodišnjakinjom sve u redu, zatekao je njezino beživotno malo tijelo.

Liječnici su curicu, kako se neslužbeno doznaje, pokušali reanimirati, ali bezuspješno. U osječko-baranjskoj policiji, koja je izišla na očevid, samo su kratko potvrdili da se ova stravična tragedija dogodila u Đakovu.

Komentara 14

Avatar Ledeni
Ledeni
20:12 13.11.2011.

Daj ne smoli, pa nemaju svi posebnu sobu za svako dijete. Tragedije se događaju. Moja sućut obitelji.

OB
-obrisani-
20:20 13.11.2011.

13.11.2011. u 20:12h Ledeni je napisao/la: ------------------------------------------------------------------------------------------------ to ne umanjuje odgovornist roditelja .

OB
-obrisani-
22:09 13.11.2011.

za ubit se...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije