Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVILI NA LISTIĆ

Dva dana prije roka za isplatu saznali da su osvojili 200.000 kuna

lutrija,loto,portal
Robert Anić/PIXSELL
14.02.2013.
u 20:45

Shvatili su da su dobitnici kada je Hrvatska lutrija objavila informaciju o dobitnoj srećki koja nije isplaćena

Jedna obitelj iz Svete Nedelje u Istri osvojila je 200 tisuća kuna na Božićnoj lutriji, a da su postali sretni dobitnici, shvatili su tek dva dana uoči isteka roka za isplatu, kada je Hrvatska lutrija objavila informaciju o dobitnoj srećki koja nije isplaćena, pišu 24 sata.

– Stvarno ne znam zašto nismo prije primijetili i provjerili, ali je nitko nije ni bacio u smeće. Kao da je čekala da bude pronađena – rekao je dobitnik kojega je o dobitku obavijestila supruga. Novac će im dobro doći jer, kako kažu, ne stoje baš najbolje s financijama.

Komentara 8

OB
-obrisani-
21:14 14.02.2013.

Dakle tako, opet će bankari pokupiti vrhnje. Zna li netko hoće li i se poreznik Slavko omastiti?

AM
Axis Mundi
21:29 14.02.2013.

a kako to dospije u novine? na pamet mi ne bi palo da razglasavam okolo o nekom dobitku. iako, kad se već zna,čestitam ljudi! čitav život sanjam o velikom dobitku! kaj mogu... :-)

OB
-obrisani-
21:03 14.02.2013.

svaka čast, sad će imati za otplatu kredita i minusa na tekućem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije