Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Silovanje zaposlenice

DORH podnio optužnicu protiv Damira Škare zbog silovanja i spolnog uznemiravanja

Damir Škaro izašao iz istražnog zatvora
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/7
28.11.2019.
u 16:09

Škaro je dva mjeseca proveo u istražnom zatvoru nakon što je njegova žrtva ispričala što se dogodilo u emisiji Provjereno

Županijsko državno odvjetništvo u Velikoj Gorici podiglo je optužnicu protiv Damira Škare (60), bivšeg predsjednika Autokluba Siget i bivšeg saborskog zastupnika HDZ-a.

Tereti ga se za počinjenje kaznenih djela spolnog uznemiravanja i silovanja, odnosno da je tijekom lipnja 2019. godine i do 9. kolovoza 2019. počinio navedena kaznena djela na štetu zaposlenice, priopćio je DORH.

Škaro je dva mjeseca proveo u istražnom zatvoru nakon što je njegova žrtva ispričala što se dogodilo u emisiji Provjereno. Iz Remetinca je pušten krajem listopada nakon što su ispitani svi svjedoci.

Damir Škaro izašao iz istražnog zatvora
1/11
Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Optimyst
Optimyst
16:57 28.11.2019.

Pa dajte čovjeku malo vremena da može pošteno pobjeći u BIH...

DO
doktorica
19:18 28.11.2019.

i taj će zbrisat u svoju drugu domovinu

ZA
zarko815
00:01 29.11.2019.

Istinu znaju samo on i njegova navodna žrtva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije