Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Trumpa je s Rusima povezao dubrovački profesor

02.11.2017.
u 00:00

Na dubrovačkome Libertasu predaje kolegije vezane uz javnu diplomaciju, a sudjelovao je i na nekoliko diplomatskih foruma

Tko je tajnoviti profesor kojega su američki istražitelji označili kao ključnu osobu koja je (pokušala) povezati Ruse s predsjedničkom kampanjom Donalda Trumpa? Riječ je o Maltežaninu Josephu Mifsudu, a njega je “prokazao” mladi Trumpov savjetnik za vanjsku politiku George Papadopoulos, prva osoba protiv koje je podignuta optužnica zbog povezanosti s Trumpovom kampanjom i Rusijom tijekom prošlogodišnjih predsjedničkih izbora kazavši istražiteljima kako mu je Mifsud ponudio dvije stvari – da će ga povezati s Rusima te da će mu priskrbiti “prljavi veš” o Trumpovoj protukandidatkinji Hillary Clinton.     

Cijeli tekst pročitajte u današnjem izdanju Večernjeg lista!

Ne propustite i druge teme:

- 'Ipak je časnije ostati bez kluba u Saboru nego izgubiti obraz'

- Tužitelji kao svjedoka protiv Todorića žele i Branka Mikšu

- Platite što prije izgubljenu arbitražu jer kamate rastu

- Kazne čekaju građane, općine, gradove i državu

- Država mora uložiti u edukaciju ljudi da bi bi oni bili zdraviji

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
20:47 01.11.2017.

Soroševska peta kolona u hrvatskoj i dalje nezaustavljivo..:propada...samo penzici i kafici jos imaju pretplatu na ovo sra...nj....od novina...mogu se pohvaliti da sam uspio odgovoriti od pretplate dva vlasnika kafica i par penzionera...jedva cekam da propadnete..zapravo vec i jeste propali ali uskoro i zadnji krediti su by by

GU
Gustirna
20:39 01.11.2017.

Mozda je isti povezao ispicuturu hillary sa zidovskim medijima preko cnn-a i sorosa....

PP
plavac plavi
00:45 02.11.2017.

Antifa soroševac!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije