Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rashladite se

Dok se Hrvatska kuha, Australiju zatrpao snijeg

australija
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
17.07.2015.
u 20:53

Stanovnici gradova Orange i Bathurst ostali su tako iznenađeni obilnim padalinama jer kako kažu, ovakav snijeg nisu vidjeli zadnjih pola stoljeća

Dok se Hrvatska kuha na temperaturama koje se penju iznad 35 stupnjava, u dijelovima New South Walesa i Queenslanda u Australiji palo je više od 20 cnetimetara snijega, što se kako javlja ABC News nije dogodilo već nekoliko desetljeća.

Stanovnici gradova Orange i Bathurst ostali su tako iznenađeni obilnim padalinama jer kako kažu, ovakav snijeg nisu vidjeli zadnjih pola stoljeća.

 - U 2007. godini palo je pet centimetara snijega i od tada se ništa značajno nije dogodilo. Ove padaline mogu parirati onima iz 1984. godine, kažu meteorolozi.

>> Crvena uzbuna: Čeka nas 'pakleni' vikend, temperature se penju i do 39 stupnjeva

Komentara 4

Avatar imotska115
imotska115
21:52 17.07.2015.

Dali ovi novinari znaju da je u Australiji sada zima i to je sasvim normalno da tu i tamo padne snijeg.

VI
Villaince
01:58 18.07.2015.

Bit clanka je da snijeg pao tamo gdje ne pada... Kao u Splitu prije koju godinu...

DU
Deleted user
08:58 18.07.2015.

Da padne snijeg u Hrvatskoj, pa tko će ga čistiti po ovoj vrućini ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije