Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MNOGI JEDVA DOČEKALI

Dobra vijest za one koji putuju u SAD: Promijenili su pravila za ulazak u zemlju!

Air travel resumes amid lifting of COVID-19 mask mandate at Reagan National Airport in Arlington, Virginia
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS
1/2
11.06.2022.
u 22:52

Prije nego što je donesena ta odluka, svi putnici stariji od 2 godine morali su prije polijetanja na let za SAD priložiti negativan test ne stariji od 24 sata

Brojne zemlje ukinule su brojne restrikcije koje su uvele zbog COVID-19, a na isto su se odlučile i Sjedinjene Američke Države. Odluku su pozdravile aviokompanije, koje su među najpogođenijim industrijama zbog pandemije COVID-19.

Američki centar za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) donio je odluku u kojoj stoji da od putnika koji u SAD putuju zrakoplovom iz drugih država više se neće zahtijevati predočenje negativnog testa na COVID-19 ili dokumentacija o oporavku prije nego što se ukrcaju na let, piše Croatian Aviation.

Prije nego što je donesena ta odluka, svi putnici stariji od 2 godine morali su prije polijetanja na let za SAD priložiti negativan test ne stariji od 24 sata ili dokumentaciju iz koje je vidljiv oporavak od COVID-19 virusa u prethodnih 90 dana, bez obzira na to kakav im je cijepni status.

U SAD-u je i dalje na snazi mjera prema kojoj većina putnika koji nisu državljani ili rezidenti SAD-a moraju biti potpuno cijepljeni s primarnom serijom prihvaćenog cjepiva protiv COVID-19 virusa, uz određene ograničene iznimke.

VIDEO: Vozni park Općeg sabora HDZ-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije