Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Natječaj zajedno

dm ulaže u projekte za pomoć Sisačko- moslavačkoj županiji

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
15.04.2021.
u 11:34

Odobrena su 32 projekta za pomoć potresom pogođenom području, a u njihovu realizaciju trebali bi uložiti više od 4 milijuna kuna.

Natječaj {ZAJEDNO} novi je projekt dm-a u sklopu kojeg planiraju uložiti više od 4 milijuna kuna na području Sisačko- moslavačke županije. Nekoliko projekata, od njih ukupno 32, odnosi se na sadržje odnose se na djecu. Tako imaju u planu  obnoviti knjižnicu petrinjske OŠ Ivana Gorana Kovačića i obnovu tamošnje OŠ Dragutina Tadijanovića. U planu je i izgradnja 10 kokošinjaca, sanacija prostora udruge KAS kao i izgradnja zamjenske staje za 60 muznih krava. 

"Više od 4 milijuna kuna uložit ćemo u realizaciju projekatakroz razne oblike podrške – financijska ulaganja, donacije dm proizvoda, mjesto na policama dm-a ili angažman dm djelatnika. Tijekom proteklih četvrt stoljeća poslovali smo na temelju čvrstog uvjerenja da dm kao tvrtka može i mora pozitivno utjecati na život svojih sugrađana i zajednice, a tim načelom nastavit ćemo se voditi i u godinama koje su pred nama“, izjavio je Mirko Mrakužić, direktor dm-a.

dm će podržati realizaciju 12 društveno korisnih projekata koji obuhvaćaju sanaciju štete od potresa, izgradnju dječjih igrališta te opremanje vrtića i knjižnica, a osam projekata usmjereno je na kulturni, sportski i obrazovni razvoj Sisačko-moslavačke županije. Pet odabranih projekata fokusirano je na održivost i zaštitu okoliša, a njih sedam osigurat će poticaj razvoju poduzetništva u sklopu čega će dm u svoju ponudu uvrstiti i proizvode odabranih OPG-ova s područja Sisačko-moslavačke županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije