Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Djevojka tražila prijevoz

02.01.2008.
u 23:51

ZAGREB – Nekoliko minuta prije nego što je u Sesvetama na Silvestrovo poginula kao suvozačica u hondi Zlatka Klindića (28), Martina Ištvanić (23) smrzavala se na tramvajskoj postaji u Dupcu, kazao nam je Josip Budimir koji nam se predstavio kao njezin dečko.

Nisu se vratili
– Te večeri smo Klindić, moj najbolji prijatelj, i ja sjedili u restoranu i čekali je na novogodišnjoj proslavi. Javila nam se i rekla da nema prijevoz te nas je zamolila da je netko doveze. Klindić se odmah ponudio i otišao. Ali, više se nisu vratili – jedva je izgovorio Budimir.

Podsjetimo, PUZ je izvijestio da je Klindić u Zagrebačkoj ulici kod broja 192 u 22.50 izgubio kontrolu nad hondom, zbog prevelike brzine, koja se počela okretati na cesti te je u punoj brzini na nju naletio mitsubishi iz suprotnog smjera, ravno u desna vrata gdje je sjedila Martina Ištvanić.

– Poginula je, a trebala je biti s nama – rekao je Budimir, jedva govoreći od boli.
Dodao je da su u vezi bili nešto manje od godinu dana te da su tragično stradaloj djevojci nedavno umrli roditelji, a potvrdio je i da je poginula djevojka imala 4-godišnjeg sina iz braka sa suprugom s kojim nije živjela posljednje tri godine.

Na rubu suza
Iako je Budimir bio na rubu suza, kategorički je tvrdio da brzina nije uzrok nesreći te da smatra kako je uzrok bila izrazita poledica te noći.
Ni on ni ostali prijatelji, kaže, ne znaju za cijelu Klindićevu prometnu prekršajnu evidenciju.

Poznata im je samo jedna Klindićeva prometna nesreća te da je Klindiću zbog prometnog prekršaja u Makarskoj u kolovozu trebala biti oduzeta vozačka dozvola na tri mjeseca.
Zbog čega Klindiću ipak nije oduzeta vozačka, ni Budimir ni ostali prijatelji ne znaju. Kada je riječ o povodu za posljednju zabranu vožnje, misle da je bila riječ ili o alkoholu ili o prevelikoj brzini.

Posebno pak ističu kako su im dan nakon tragedije u Sesvetama u policiji rekli da sve da mu je i bila oduzeta vozačka, bila bi mu vraćena već u studenom.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije