Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŽAK ŽIVOT DJEČAKA

Ova fotografija šokirala je europsku metropolu: 'Prizor me zaista pogodio'

Twitter/spy-de-paris
28.12.2017.
u 22:35

Djeca su, navodno, mali Marokanci koji žive na ulici, a na ovaj tužan način se pokušavaju ugrijati u hladne zimske dane.

Fotografija djece beskućnika koji se griju i spavaju u velikim perilicama rublja, dok im noge vise iz "bubnjeva" šokirala je mnoge stanovnike francuske prijestolnice Pariza, piše Local

Djeca su, navodno, mali Marokanci koji žive na ulici, a na ovaj tužan način se pokušavaju ugrijati u hladne zimske dane. Većina njih su ovisnici koji preživljavaju krađama.

1/0

Nudili im pomoć, ali su odbili 

Pariške vlasti su toj djeci, kojih ima osamdesetak, nudile smještaj i pomoć, ali su oni navodno sve odbili. Fotografiju troje dječaka u javnoj praonici rublja snimila je Parižanka nekoliko dana prije Božića te ju je objavila na Twitteru i Instagramu. 

- Prizor me zaista pogodio - kazala je Le Parisienu autorica fotografije Christine S. te dodala kako joj je bilo šokantno vidjeti u toj situaciji ta tri mlada imigranta, od kojih je barem jedan u tom trenutku spavao.

Iako je mnogima prizor bio uznemirujuć, vlasnica praonice rublja ima manje simpatija za dječake. - Oni se drogiraju ljepilom i napadaju moje zaposlenike - kazala je vlasnica i dodala da ih se mnogi njezini klijenti boje te joj je pao promet. 


 

Komentara 21

ZI
zimerman
04:06 29.12.2017.

Ja vijerujem vlasnici praonice koja kaze da su to neradnici /narkomani koji joj svakodnevno unistavaju biznis . Francuska vlast im je ponudila pomoc i oni odbili , i sad se svijet sazaljeva nad njima . Ja im predlazem da odsele u malo toplije krajeve kao sto je Saudijska Arabija .

Avatar babas
babas
01:32 29.12.2017.

Francuska će ubrzo imati više Francuza afričkog porijekla nego onih originalnih. A onda će nastati bijeg bijelaca iz Francuske kad postanu manjina,baš kao i iz Južnoafričke republike nedavno,nakon pada aparthejda.

KA
KaraMarko
02:49 29.12.2017.

Obicni mali foliranti koji odbijaju pomoc i prave nekakve scene...to rade svuda u europi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije