Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TOMISLAV JURIĆ

Direktor u Holdingu podnio ostavku: Koristio službenu opremu za karaoke, a u prijavi se spominje i droga

21.06.2021.
u 16:40

Prijavljen je prošli tjedan zbog kršenja etičkih načela tvrtke, a spominje se i nekoliko kaznenih djela

Direktor Službe za odnose s korisnicima i zajedničkih poslova Tomislav Jurić, nakon što ga je Nezavisni sindikat radnika Zagrebparkinga prijavio Upravi Zagrebačkog holdinga, dao je danas, neslužbeno doznajemo, neopozivu ostavku.

Prijavljen je prošli tjedan zbog kršenja etičkih načela tvrtke, a spominje se i nekoliko kaznenih djela, poput korištenja opojnih droga na radnom mjestu.

Točnije, u prijavi se spominju svakodnevne uvrede neprimjerenog vokabulara, neovlašteno pregledavanje snimki nadzornih kamera, degradacija stručnih i obrazovnih kvalifikacija, korištenje službene opreme TV studija za snimanje i pjevanje karaoka i drugih privatnih poslova, pozivanje na imena pokojnog gradonačelnika Milana Bandića i Ane Stojić Deban, bivše predsjednice Uprave, ali da su Juriću bliski ljudi potajno snimali i fotografirali zaposlenike...

VIDEO Danas je prvi dan ljeta: Znate li zašto svake godine počinje na drugi datum?

Komentara 33

GR
gravitacija
17:31 21.06.2021.

Ovaj lijevo na slici, za one koji ne znaju, je najveći kriminalac u povijesti Hrvatske. Taj je maznio i podijelio novaca poreznih obveznika milijarde i milijarde a Zagreb je ostao zaostala ruševina puna nepotrebnog kića dok u nekim dijelovima još nema kanalizacije. Zahvaljujući premijeru, hdzssdssdp-u, korumpiranom sudstvu nikada za ništa nije odgovara, bio je bezobrazan, varao, lagao i vrijeđao druge ali Onoga gore nije uspio prevariti. Očekujem od državnih institucija ako imaju još malo morala i drže se zakona njegovo mjesto van Mirogoja iseliti na predviđeno mjesto za to ili iseliti iz Hrvatske.

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
17:39 21.06.2021.

Tipični primjerak seljacine koja se dokopala moći i nofca. Ti pi cni

KR
Krud
17:23 21.06.2021.

Kakav gospodar takvi guzouvlakači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije