Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radno vrijeme

Provjerite koje će trgovine i trgovački centri ove nedjelje biti otvoreni

trgovina
Foto: Milan SabicPIXSELL
1/4
18.02.2024.
u 00:02

Ovu nedjelju otvoren je Z Centar, dok mnogi trgovački centri u veljači neće raditi nedjeljom. Sutra će biti zatvorene i sve poslovnice Lidla, kao i Kauflanda

Izmjene Zakona o trgovini na snagu su stupile 1. srpnja prošle godine, a prema njima trgovci mogu odabrati 16 nedjelja u godini tijekom kojih bi radili. Trgovine i trgovački centri sami određuju koje će nedjelje u godini biti otvoreni za svoje kupce pa su tako neki odlučili da neće raditi ni jednu nedjelju u veljači, a u nastavku donosimo kako će raditi u nedjelju 18. veljače. 

U nedjelju će biti zatvorene sve poslovnice Lidla, kao i Kauflanda. Radno vrijeme pojedine poslovnice Konzuma možete pronaći OVDJE,  a Spara OVDJE. Također, na LINKU se mogu pretražiti poslovnice Plodina, a OVDJE Studenca. 

POVEZANI ČLANCI:

Ove nedjelje otvoren je Z Centar, kao i Bauhaus. Trgovine Arena Centra u veljači neće raditi nedjeljom kao ni City Center One West i East, a također ni City Center Split. Ovu nedjelju su zatvorene trgovine i u Avenue Mallu. Neradne nedjelje u veljači također imaju i Joker Split, Mall of Split, Pula City Mall, Portanova Osijek i Westgate.

Ako planirate posjet jednoj od drogerija, možete provjeriti i njihovo radno vrijeme. Naime, poslovnice Müllera možete pretražiti OVDJE, DM-a na ovom POPISU, a Bipe na LINKU

Komentara 3

V0
Vlaskoulicanec4.0
12:11 17.02.2024.

Strahota: i Lidl i Kaufland zatvoreni! Umrijeti ćemo od gladi!!! 😂😂😂

Avatar barba_arba
barba_arba
18:37 18.02.2024.

Nebitno, Kaufland je jučer radija do 22.00, ako jučera nisi zna ča ćeš kuhati, junda ti ni danas ne triba. Crodux ima odlična jela za male šolde.

IV
Ico_voljevica
13:51 17.02.2024.

Novinari,može popis koji doktor opće medicine,zubar,policijska gdje možemo zahtjev ili osobnu dić....?kad svaki vikend raj,,te ljude.nikak vi prema zapadu ko normalni ljudi. Pucaj crveni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije