Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strava na ljetovanju

Desetogodišnjakinju iz Slovenije u Savudriji zlostavljao pedofil?

zlostavljanje, silovanje, tučnjava, pedofilija
Arhivska fotografija
15.08.2012.
u 11:05

Prema pisanju slovenskih medija, stranac je tijekom noći došao u dom gdje je djevojčica bila smještena, te ju nagovorio da pođe s njim tako što joj je lagao da kuća gori. Potom ju je odveo u neku kuću i golu fotografirao

Deset godina staru djevojčicu u Savudriji je zlostavljao pedofil, piše Zurnal24. Djevojčica je ljetovala sa zavodom za odmor i rekreaciju. Stranac joj je tijekom noći došao u dom gdje je bila smještena, te nagovorio da pođe s njim tako što joj je lagao da kuća gori i da ju treba napustiti. Potom ju je odveo u neku kuću i golu fotografirao.

U početku je policija sumnjala da je djevojčica imala noćne more, no nakon što im je točno opisala automobil kojim ju je odveo i kuću u kojoj je boravila počeli su joj vjerovati. Slučaj istražuju hrvatska i slovenska policija. Djelatnici zavoda s kojim je djevojčica ljetovala roditelje o zlostavljanju nisu obavjestili, nego su o tome što se dogodilo saznali od starije sestre, koja je također ljetovala u Savudriji.

 

 

Komentara 4

JA
james49
11:16 15.08.2012.

Kastracija bi pomogla

KI
killer3000
12:08 15.08.2012.

Kada se ovo pročita svakome je jasno da je priča izmišljena.

JA
jamanuša
13:44 15.08.2012.

možda ovi napredni političari legaliziraju ovakav vid sporta. njihova parola je "što narodu gore nama je bolje"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije