Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mafijaški prepadi

Danijel Čibarić i Leo Paurević čudom živi nakon opake pucnjave

pokušaj ubojstva u borongaju
Petar Glebov/PIXSELL
06.06.2010.
u 10:56

Danijel Čibarić bio je u zatvoru zbog ucjene kontroverznog bogatog Slovenca, a mediji su špekulirali i da je dečko Simone Gotovac

Istarska policija istražuje okolnosti pucnjave u petak oko 22 sata u Portoroškoj ulici u Plovaniji. Glasnogovornica Nataša Rogić Jukopila navodi da je do pucnjave došlo ispred casina, te da su oštećene staklene stijenke casina i jedno osobno vozilo, ali da ozlijeđenih nije bilo.

Ucjenjivao snimkama

Vlasnik auta na kojeg se rafalno pucalo iz jurećeg vozila je D.Č. Novinari su iz neslužbenih izvora doznali da je pucano na mercedes Danijela Čibarića (33) iz Portoroža. On je tek bio sjeo u mercedes slovenske registracije kada su napadači hicima propucali vozilo, ali je Čibarić čudom neozlijeđen. On je prije dvije godine završio u pulskom zatvoru zbog ucjene Rajka Hrvatiča (53), jednog od najbogatijih Slovenaca.

Iznuda pola milijuna eura

Bio mu je tjelohranitelj i vozač, a Čibarić je bio osuđen na 18 mjeseci zatvora zbog sudjelovanja u napadu na bivšeg poslodavca i ucjene da će objaviti njegove kompromitirajuće snimke seksa s mobitela. Ucjene su trajale šest mjeseci, a pokušalo se od Hrvatiča iznuditi pola milijuna eura.

Hrvatič je jedan od najbogatijih poslovnih ljudi u Sloveniji, ljubitelj skupocjenih auta, vlasnik licencije za natjecanje Miss Hawaiian, kockarnice Carnevale i noćnog kluba Karma, poznatog po balkan partyjima. U travnju prije tri godine u Poreču je napadnut i pretučen. Tada je bio uvjeren da su ga napadači htjeli ubiti kao i kada je prije šest godina ispod njegovog automobila ispred diskoteke Lipa eksplodirala bomba. Hrvatiča prate brojni ekscesi.

Za Danijela Čibarića su u travnju ove godine neki slovenski i naši portali i drugi mediji špekulirali o njegovoj vezi sa Simonom (bivšom Gotovac), koja o svojim dečkima ne želi javno govoriti.

Komentara 3

BO
bohtar
06:25 07.06.2010.

Čibarič neče umrjeti bos,on to odavno radi,voli lagodan život,rad nikako.Rajko mu je kupio bife ,da ima posao,on sve prokockao......Drugčije se bavi dilanjem droge,,,,,,,,,

Avatar sultan46
sultan46
11:27 06.06.2010.

Ma mos mislit,,netko je pucao na neduznoga gradjanina..Hmmmm koji motiv je samo imao taj sto je pucao??? Neduzni i vrijedan gradjan sjedi u svom autu i netko bezveze naidje i puca..... Ja jos nikada nisam procitao da je pucano u nekoga tko je sjedio u yugu ili stojadinu,,,bas nikada...cccccccc

OB
-obrisani-
22:33 07.06.2010.

Oh Simonu nisam znao da ti ti takva .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije