Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sastanak premijera

Dačić: Rekao sam Thaciju da bi ga trebao uhititi, ali neću

'28.06.2010,Sombor,Srbija - Radni sastanak ministara unutarnjih poslova Republike Hrvatske i Republike Srbije  odrzan u zgradi zupanije Sombora, Ivica Dacic  Photo: Marko Mrkonjic/PIXSELL'
Marko Mrkonjić/PIXSELL
20.10.2012.
u 18:43

Rekao sam mu, znaš li ti da bih te ja sada trebao uhititi? Ali neću zbog dobrih odnosa da Europskom unijom. E, tada smo se svi smijali, i Thaci i Catherine Ashton i ja, ispričao je Dačić

Srpski premijer Ivica Dačić rekao je današnjem beogradskom Blicu nekoliko zanimljivih detalja \"iza kulisa\" jučerašnjeg sastanka u Beuxellesu s kosovskim premijerom Hashimom Thacijem.

– Prvo sam od Thacija zatražio da nas dvojica sami sjednemo, bez posrednika, i učinimo sve kako bi pronašli najbolje rješenje i za Srbe i za Albance na Kosovu. Kosovo se tiče i mene i njega, i mog i njegovog naroda. Rekao sam mu i to kako sam ja iz Prizrena i da je Kosovo moje koliko je i njegovo. Poručio sam mu i kako se ne mora bojati moje eventualne kandidature na kosovskim izborima, ali ga mogu podržati na izborima ako se dogovorimo – rekao je Dačić dodajući kako je spomnuo i pitanje ratnih zločina, ali \"na jedan čudan naćin\".

– Rekao sam mu, znaš li ti da bih te ja sada trebao uhititi? Ali neću zbog dobrih odnosa da Europskom unijom. E, tada smo se svi smijali, i Thaci i Catherine Ashton i ja. Šalu na stranu, rekao sam Thaciju, kako se mora istražiti sve u vezi s trgovinom organima Srba i drugih na Kosovu, na tome ćemo ustrajati i da bi i za Thacija bilo dobro da se to pitanje istraži do kraja. I Thaci se složio sa mnom – tvrdi Dačić.

>> Ivica Dačić ipak se rukovao s Hashimom Thaçijem?

Ključne riječi

Komentara 1

TO
tovarihrcke
10:54 21.10.2012.

20.10.2012. u 20:23h chatnickhunter@ je napisao/la: Evo... Što bi mi bez naših vrlih susjeda? Tko bi nas nasmijavao? Nema dana bez veselih dogodovština iz Nedođije.. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Stvarno kada zivis u zemlji blagostanja gde deca ovako opisuju stanje i svoj zivotot u njoj sve ti drugo izgleda kao zabava ! Dječak (14) Vladi na 'fejsu' opisao zašto ga je sramota živjeti u RH Dječak je napisao kako je s prijateljem ušao u pekaru i ugledao staricu koja prosi hranu i da ga je zbog toga sramota živjeti u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije