Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mamac za posjetitelje

Čokoladni Putin ne smije se grickati, lickati ni dirati

Putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
04.12.2015.
u 18:21

Kip je izložen na Festivalu čokolade u Sankt Peterburgu

Ruski kipar Nikita Gusev napravio je skulpturu ruskog predsjednika Vladimira Putina  u prirodnoj veličini od 70 kilograma čokolade. Kip je izložen na Festivalu čokolade u Sankt Peterburgu. 

– Odlučili smo ga učiniti besmrtnim s čokoladom. Prošle godine smo imali kip pape pa ako papa može imati svoj kip od čokolade, zašto ne bi mogao naš predsjednik – kazao je organizator festivala Mihail Ljubčenkov koji očekuje da će skulptura Putina biti glavni mamac na festival. 

Iako je čokoladni Putin u cijelosti jestiv, na izložbi se ne smije dirati, lizati ili grickati. Organizatori će nakon festivala čokoladnu skulpturu ponuditi ruskom predsjedniku Vladimiru Putinu.

>>Je li Putin jedini svjestan što se u Siriji zapravo događa

Ključne riječi

Komentara 8

JA
jalnus
18:50 04.12.2015.

jel ga se moze je...? Ili samo turci imaju tu privilegiju?

DU
Deleted user
18:41 04.12.2015.

e to nije dobro nist se nesmije onda ce Nikolic moci samo da mu popusi,,,,,,,,,,

DU
Deleted user
18:39 04.12.2015.

Nešto vam ne valja sa aplikacijom, kad otvorim članak samo naslov prikaže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije