Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'nije bilo izbora'

Član Putinove administracije: Zbog ova četiri razloga morali smo napasti Ukrajinu

Meeting of Russian Presidential Council for Interethnic Relations
Foto: ALEXEI DRUZHININ/NEWSCOM
1/4
03.11.2022.
u 21:23

"Ovo nije bila laka odluka, ali bila je nužna, prvenstveno zbog budućnosti naše zemlje, djece, i unuka" rekao je Magomedov

Ruska odluka o pokretanju specijalne vojne operacije u Ukrajini nije bila jednostavna, ali bila je nužna. S obzirom na postojeće opasnosti, Vladimir Putin nije imao drugog izbora - rekao je u četvrtak Magomedsalam Magomedov, zamjenik šefa administracije ruskog predsjednika.

"Otvorena podrška i promoviranje neonacističke ideologije, ubrzana militarizacija Ukrajine, stalni pozivi na aneksiju ruskih teritorija, te povećana prijetnja sigurnosti i stabilnosti naše zemlje" prema Magomedovu su razlozi zašto Vladimir Putin nije moga ništa nego pokrenuti "specijalnu operaciju", piše ruski Tass.

"Ovo nije bila laka odluka, ali bila je nužna, prvenstveno zbog budućnosti naše zemlje, djece, i unuka" rekao je Magomedov, dodajući da odluku podržava "znatna većina" ruskog stanovništva.

VIDEO: Znate li da gorivo u spremniku ima rok trajanja?

Ključne riječi

Komentara 8

BF
bf23
03:05 04.11.2022.

ruski fasisti potonuli kao moskva...

GL
glištun
11:18 04.11.2022.

Da prika, kako ono Srbi kažu: "Jest, pitaj mog brata lažova".

NO
nori
16:11 04.11.2022.

Je,Ukrainci su planirali do Vladivostoka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije