Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Četiri radikala poginula u prometnoj nesreći kod Novog Sada

13.02.2009.
u 20:00

U prometnoj nesreći kod Kaćkog mosta na ulazu u Novi Sad poginuli su predsjednik gradskog odbora Srpske radikalne stranke u Novom Sadu Zoran Đaković i još tri člana stranke.

Informaciju je potvrdio i šef Srpske radikalne stranke Dragan Todorović. On je rekao da su radikali, nakon završetka sjednice, otputovali u Kać i da se nesreća dogodila u četvrtak oko 23 sata kada je džip s četiri člana te stranke sletio u rijeku.

Prema neslužbenim informacijama, nestanak članova SRS-a prijavljen je policiji danas oko 16 sati. Oni su posljednji put viđeni sinoć, javljaju srbijanski mediji.

U tijeku je pretraga kanala Dunav-Tisa-Dunav ispod Kaćkog mosta gdje se pretpostavlja da je pao automobil, javlja B92.

Kako neslužbeno doznaje agencija Beta, automobil sa četiri člana SRS-a - tri žene i jednim muškarcem - probio je ogradu na Kaćkom mostu na ulazu u Novi Sad. Na mostu se nalazi policija koja obavlja očevid.

(ič)


Velimir Ilić doživio moždani udar

Predsjednik Nove Srbije Velimir Ilić, primljen je u petak oko 17 sati u Urgentni centar nakon što je u svom stanu u Beogradu doživio lakši moždani udar. Kako Blic doznaje Ilić je nakon moždanog udara pao i lakše ozlijedio glavu. (ič)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije