Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
promijenio ploču

Čedo Jovanović: Nisam za ukidanje Republike Srpske

'20.04.2012., Zagreb - U Europskom domu, Cedomir Jovanovic, predsjednik Liberalno demokratske partije Srbije, sudjelovao je na skupu o Novim odnosima u regiji nakon nacionalizama.  Photo: Marko Lukuni
'Marko Lukunic/PIXSELL'
27.05.2012.
u 19:15

Jovanović je rekao da ne vidi sreću za Srbiju u tome da stalno dokazuje svoje srpstvo na regionalnom tržištu.

Predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomir Jovanović, koji se proslavio izjavom da je Republika Srpska genocidna tvorevina, sada je izjavio da nije za njezino ukidanje, prenose mediji u BiH.

– No mislim da je jedini način da se RS razvija, da bolje štiti svoje interese i rješava probleme koje ima u jednoj jačoj i efikasnijoj BiH. A jača BiH nipošto ne znači ukidanje RS-a, naprotiv – rekao je Jovanović. Dodao je i da ne vidi sreću za Srbiju u tome da stalno dokazuje svoje srpstvo na regionalnom tržištu. 

Komentara 44

OB
-obrisani-
19:40 27.05.2012.

a sto da ne genocidom protjerani Hrvati i Bosnjaci sa te \"rs\" zasluzuju zivjeti kao i prije, samo ukinut (just do it)

OB
-obrisani-
20:02 27.05.2012.

Rekoh ja juce...svi su oni isti...do zadnjega...bio to milosevic,draskovic,seselj,arkan,kostunica,tadic,nikolic...cetnik sve do jednoga...samo sto su neki prikriveni kao ovaj i tadic a neki to javno govore. I sada ce neki reci..."mi moramo graditi dobrosusjedstvo..."!Jeste...lako je to reci iz Zagreba,Rijeke,Varazdina ali ako hoces njih za susjede izvoli ...preseli se blize njima pa ocekuj od tvojih "dobrih susjeda" svakih 40-50 godina da ti plesu cetnicko kolu u tvome dvoristu.

DU
Deleted user
19:34 27.05.2012.

Imam neku zloguki predosjećaj da će mu se obiti o glavu (bukvalno!) što je teško uvrijedio Dodika rekavši mu da je dinosaur (veliko telo, malen mozak). Nije dobro previše gakati uokolo, osobito kad svi znaju da je hodao uokolo u patikama, a da sada ima vilu na Dedinju. Tako da mu ne bi loše došla neka operacija glasnica da malo začkomi, iz med. razloga... U biti, on to korektno realpolitički dijagnosticira, ali istina je kao sveta vodica i nitko ne voli kad mu je prskaju u oči!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije