Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDRAG ŠTROMAR

'Budućnost HNS-a ovisi o tri stvari - rezultatu, rezultatu i rezultatU'

Predrag Štromar
Foto: Jurica Galoić/PIXSELL
1/3
30.09.2017.
u 12:07

Riječ je o redovnom stranačkom okupljanju na kojem je više od 50 najistaknutijih članova HNS-a iz cijele Hrvatske

Članice i članovi Hrvatske narodne stranke – liberalni demokrati (HNS) okupili su se na "teambuildingu" stranke koji se ovoga vikenda održava u Tuhelju kako bi analizirali postojeće stanje u HNS-u, što je napravljeno do sada i što će se raditi u naredne tri godine s naglaskom na prioritete u Vladi, ali i ministarstvima koji su u resoru HNS-a.

Riječ je o redovnom stranačkom okupljanju na kojem je više od 50 najistaknutijih članova HNS-a iz cijele Hrvatske, među kojima je uže vodstvo stranke, saborski zastupnici te regionalni i županijski predsjednici.

Prvo okupljanje stranačkih čelnika nakon ulaska u hrvatsku Vladu iskoristit će i kako bi analizirali i rejting stranke, razgovarali  o predstojećim izborima za novo vodstvo HNS-a, te o programu stranke i dugoročnoj strategiji, priopćio je u subotu Ured za odnose s medijima HNS-a-.

Predrag Štromar: Budućnost HNS-a ovisi o tri stvari – rezultatu, rezultatu i rezultatu!

Riječ je o jednom kontinuiranom procesu u HNS-u u kojem se uvijek iznova promišlja politički trenutak i traže nova i inovativna rješenja koja će Hrvatsku sutra učiniti boljom nego što je to danas, uvodno je rekao i pozdravio nazočne  v.d. predsjednika HNS-a, potpredsjednik Vlade te ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

"Reforma obrazovanja i kvalitetnija lokalna samouprava orijentirana na građane najkonkretniji su mogući doprinosi HNS-a tome cilju", smatra Štromar.

Zaključno je poručio da "budućnost HNS-a ovisi o tri stvari - rezultatu, rezultatu i rezultatu" zaključno je poručio Predrag Štromar.

Na HNS-ovom "teambuildingu" sudjeluje i HNS-ova ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak koja je izvijestila o napretku procesa kurikularne reforme i kratkoročnim planovima novoga tima u ministarstvu. HNS-ovim članicama i članovima iz cijele Hrvatske zahvalila je na podršci kojoj joj pružaju te je spremno odgovarala na sva pitanja koja se tiču njezina djelovanja.

Komentara 8

PU
Pukovnik
13:43 30.09.2017.

HNS = Walking dead

Avatar mister.N@
mister.N@
13:16 30.09.2017.

vi vise ne ovisite o nikome i nicemu... od sdp-a vise dobit necete nikad ono sta ste imali a od hdz-a na novim izborima nakon sta Vas sada potrose mozete samo sanjati! prag sami tesko da mozete preci tako da ukratko vi ste mrtva stranka 😁😁😁

SD
sdpesticid
13:49 30.09.2017.

svakom potrošnom materijalu dođe kraj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije