Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOPRIVNICA

Brutalno silovao djevojku (19) i tukao je dok nije završila u bolnici

Monstrum
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
30.11.2014.
u 12:55

Muškarac (40) sa šireg koprivničkog područja nalazi se u istražnom zatvoru, a na Županijskom sudu u Varaždinu rekao je da nije za ništa kriv

Na Županijskom sudu u Varaždinu u petak je započelo suđenje 40-godišnjaku sa šireg koprivničkog područja kojeg optužnica tereti za četiri teška kaznena djela, među kojima je najteže silovanje, na štetu 19-godišnje djevojke s kojom je zajedno živio.

Suđenje je isključeno za javnost kako bi se zaštitila žrtva, ali nam je glasnogovornik suda Igor Pavlic otkrio da se 40-godišnjak, koji se inače nalazi u istražnom zatvoru, na prekjučerašnjoj raspravi izjasnio kako se ne smatra krivim. Oštećena je ispitana putem video linka, a nova rasprava zakazana je za drugi tjedan.

Osim za silovanje, koje se prema optužnici dogodilo u siječnju, muškarac se tereti i za seksualni odnos bez pristanka u najmanje tri navrata tijekom travnja. Iako se nije opirala kao prvi put, nije mu dala do znanja da ih želi. S obzirom da mu je djevojka, koja ima teške duševne smetnje, zaprijetila da će ga prijaviti policiji, on joj je uzvratio prijetnjom ubojstvom. Na tome nije stao, već ju je i pretukao.

Kako piše Podravski list, zločin je otkriven kada je pretučena nesretnica sredinom travnja zatražila liječničku pomoć. S obzirom na im je sumnje na nasilje dužnost prijaviti, liječnici su odmah o svemu obavijestili policiju i nadležno državno odvjetništvo. Iako su žrtva i optuženik živjeli pod istim krovom, nije poznato u kakvim su odnosima bili.

Komentara 4

JK
jure.knez26
13:04 30.11.2014.

za takve manijake treba javno vjesanje iste sekunde

DE
dežurnikritičar
13:20 30.11.2014.

najstrože s takvima

ČS
Čuvaj se senjske ruke
14:16 30.11.2014.

Zajedno su živjeli? Ma hodite spat. Kakav novinar takav članak. Kakve novine takvi tekstovi. Gle dok su se razišli on je osumnjičen?? Zašto je čekala da ga nije prije prijavila? Sve čudno, mutno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije