Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOUGLAS CANE

Britanac optužen zbog ubojstva i pokušaja ubojstva na Zrću

Douglas Cane
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/3
04.09.2018.
u 11:17

Tužiteljevo Canea tereti da je 27. lipnja oko 5.30 sati, ispred noćnog kluba na plaži Zrće "nakon kratkotrajnog provociranja i svađe" sa žrtvom i dvojicom njegovih prijatelja, 27-godišnjem Britancu zabio oštri predmet u lijevu stranu prsišta pa je "uslijed presječene vene i aorte iskrvario i preminuo".

Zadarsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 25-godišnjeg Britanca Douglasa Canea koji je krajem lipnja uhićen zbog ubojstva i pokušaja ubojstva sunarodnjaka ispred noćnog kluba na Zrću.

Tužiteljevo Canea tereti da je 27. lipnja oko 5.30 sati, ispred noćnog kluba na plaži Zrće "nakon kratkotrajnog provociranja i svađe" sa žrtvom i dvojicom njegovih prijatelja 27-godišnjem Britancu zabio oštri predmet u lijevu stranu prsišta pa je "uslijed presječene vene i aorte iskrvario i preminuo".

U trenutku kad je jedan od prijatelja priskočio u pomoć oštećeniku, Cane je, tvrdi tužiteljstvo, "i njemu oštrim predmetom zadao više ubodnih rana u torakalni dio leđa i desnog bedra uslijed čega je došlo do otvorene rane prsnog koša (teška i po život opasna ozljeda), a život mu je spašen žurnom liječničkom intervencijom".

Tereti ga se da je potom oštrim predmetom zamahnuo prema drugom prijatelju, ali ga nije pogodio u vitalni dio tijela nego u lijevu natkoljenicu i potkoljenicu, uslijed čega je zadobio otvorenu ranu bedra i ubodnu ranu lijeve potkoljenice.

Cane je u istražnom zatvoru od 29. lipnja, nakon što je u pokušaju bijega dan ranije uhićen u splitskoj zračnoj luci. Kako bi prikrio identitet, prije bijega ošišao je gustu crnu kosu i obrijao glavu.

Pogledajte video: Sezona partijanja na Zrću

Ključne riječi

Komentara 1

JU
jurajuric118
11:30 04.09.2018.

britanska narko mafija. inače britanci su poznati po tome da ne koriste vatreno oružje. oni vole palice, cigle, bodeže, noževe. to im je ostalo kao "navijačko" nasljeđe.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije