Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽAN U PRITVORU

Šokantan opis zločina: Britanac preminuo zbog presječene vene i aorte

Douglas C.
Foto: Dino Stanin/Pixsell
1/7
29.06.2018.
u 21:25

Jednom je oštećeniku presječena vena i aorta te je preminuo, dok je drugi muškarac zadobio više ubodnih rana u torokalni dio leđa i desnog bedra što je dovelo do otvorene rane prsnog koša

Ubojica sa Zrća, 25-godišnji Douglas C. zadržan je 30 dana u pritvoru zadarskog suda zbog mogućnosti bijega i utjecaja na svjedoke. DORH je nakon toga objavio priopćenje u kojem je opisano na koji je način usmrtio Uga Wilsona i ranio još dvojicu njegovih prijatelja nožem. 

U Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru provedena je dokazna radnja prvog ispitivanja državljanina Velike Britanije (1993.) zbog osnovane sumnje da je počinio tri kaznena djela protiv života i tijela na štetu državljanina Velike Britanije, i to kazneno djelo ubojstva  i dva kaznena djela pokušaja ubojstva - navodi se u priopćenju. DORH ističe da postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik počinio predmetna kaznena djela na način da je 27. lipnja 2018. u jutarnjim satima u Novalji ispred noćnog kluba s ciljem da usmrti trojicu muškaraca, oštrim im predmetom zadao više ubodnih rana.

- Jednom je oštećeniku presječena vena i aorta te je preminuo, dok je drugi muškarac zadobio više ubodnih rana u torokalni dio leđa i desnog bedra što je dovelo do otvorene rane prsnog koša. To je koja teška i po život opasna ozljeda a život mu je spašen žurnom liječničkom intervencijom. Treći muškarac je zadobio otvorenu ranu bedra - navodi se među ostalim u priopćenju DORH-a.

Douglas C.
1/8
Ključne riječi

Komentara 67

DA
Darko22
21:49 29.06.2018.

Da, vidi se po njemu da je pravi Britanac hahaha

Avatar Plan B
Plan B
23:13 29.06.2018.

Eto vam liberalne multikulti derpe lijeve europe haahhahahaahahaa

Avatar Toni Broo
Toni Broo
00:36 30.06.2018.

Po britanskim forumima i portalima se Englezi zafrkavaju da su napade noževima izvezli i van granica Engleske odnosno Londona. Inače, prema pisanju britanskih medija, od početka 2018. godine, 51 osoba je ubijena samo u Londonu od uboda nožem, a ukupnoo je 1,296 osoba ubodeno nožem od početka 2018. do travnja u Londonu, strava.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije