Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nasilje

Bratića pričekao u njegovoj dnevnoj sobi i istukao ga štapom

hypo, pljačka, policija
Davor Javorović/Pixsell
18.10.2010.
u 11:53

Ozlijeđeni je muškarac prevezen u varaždinsku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je zadobio višestruki prijelom nosne kosti s pomakom.

Policija sumnjiči 36-godišnjaka za nanošenje teških tjelesnih ozljeda. Osumnjičeni je još u petak oko 9 sati ujutro došao u kuću svog 37-godišnjeg bratića s drvenim štapom u ruci u vrijeme kada je znao da njega nema kod kuće. Kuća je bila otvorena, a on se sakrio u dnevni boravak te pričekao bratića. Čim je bratić kročio u dnevni boravak, osumnjičeni ga je više puta štapom udario u lice, a nakon što je ovaj pao na tlo, nastavio ga je udarati po glavi.

Ozlijeđeni je muškarac prevezen u varaždinsku bolnicu gdje su liječnici utvrdili da je zadobio teške tjelesne ozljede, odnosno višestruki prijelom nosne kosti s pomakom. Protiv nasilnog 36-godišnjaka policija je podnijela kaznenu prijavu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije