Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBITELJ GITARA

Brat Kim Jong-una obožava Claptona: 'Bili su začuđeni njegovim talentom, on se samo smiješio'

Eric Clapton
Foto: Uwe Anspach/DPA/Pixsell
1/3
05.02.2017.
u 00:15

Osim da je obožavatelj legendarnog gitarista, o Kim Jong-chulu, starijem bratu Kim Jong-una, malo se toga zna

Zamjeniku sjevernokorejskog veleposlanika u Londonu Thae Yong-hou, koji je prošle godine prebjegao u Južnu Koreju, naloženo je 2015. da bude pratnja bratu sjevernokorejskog vođe na koncertu Erica Claptona u Londonu. Osim da je obožavatelj legendarnog gitarista, o Kim Jong-chulu, starijem bratu Kim Jong-una, malo se toga zna.

U intervjuu za južnokorejske medije Thae je rekao da je 35-godišnjak bio vrlo ljubazan, ali ništa nije govorio o svom životu u Pjongjangu ili o politici.

– Zanimale su ga samo gitare i glazba – rekao je Thae koji ga je poslije odveo u trgovine glazbenom opremom, gdje je ovaj kupio gitarske pedale.

– Vlasnici su ga puštali da svira pola sata. Bili su začuđeni njegovim talentom i ispitivali ga u kojem bendu svira. Kim Jong-chul ništa nije rekao, samo se smiješio – rekao je Thae.

>> Umjesto na očevu rođendanu, Kimov sin na Claptonovu koncertu

>> 'Kim Jong-un u djetinjstvu se opijao votkom i prežderavao Big Macovima'

Komentara 1

PR
prarvat
10:26 05.02.2017.

Ima i u nas hadezeovaca koji su slušali Azru. Sramota

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije