Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA DNEVNICE

Petrov: Vjerujem da je Cvitan imao razloga doći u Vladu

Božo Petrov
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
07.03.2017.
u 10:57

"Nisam imao apsolutno nikakvih dodirnih točaka sa stručnom službom Vlade, budući da zbog situacije u RH nisam išao na putovanja i imao vanjskopolitičkih susreta"

Predsjednik Sabora i Mosta Božo Petrov komentirao je danas nove informacije o aferi s dnevnicama i lažnim putnim nalozima u Vladi.

Na pitanje koliko je bio upoznat s isplatama dnevnica kao potpredsjednik Vlade Tihomira Oreškovića, Petrov je na televiziji N1 odgovorio:

- Nisam imao apsolutno nikakvih dodirnih točaka sa stručnom službom Vlade, budući da zbog situacije u RH nisam išao na putovanja i imao vanjskopolitičkih susreta. Zato nisam ulazio u kontakt sa službom koja je pripremala te naloge, a bio sam i štićena osoba.. Ne znam što se događalo.

Upitan je i o tome je li Glavni državni odvjetnik Dinko Cvitan trebao biti uz premijera Andreja Plenkovića na jučerašnji konferenciji za medije.

- Nisam upoznat s detaljima istrage, vjerujem da je imao razloga procijeniti da je to potrebno, vjerujem njegovoj procjeni - rekao je Petrov.

Na pitanje je li sramotno da Tomislav Saucha i premijer provode privatne istrage i dolaze do ovakvih saznanja, da mediji to sve objave pa da Dinko Cvitan kaska za svima njima, Petrov je rekao da misli da Cvitan i DORH rade svoj posao, a nitko ne može spriječiti druge da imaju interne istrage.

>> Plenković: Slučajevi s nepravilnim dnevnicama nastavili su se i nakon Vlade Zorana Milanovića

>> Saucha privatnom istragom otkrio lopova u Vladi

Komentara 8

Avatar southman
southman
11:38 07.03.2017.

Naravno da je imao, da spasi svoju gu.icu !!!

SL
slogan545
12:09 07.03.2017.

Ne želeći nikoga diskreditirati po funkciji, ali meni osobno kao Hrvatu i građaninu ove države, je nevjerojatno da je ovaj čovjek predsjednik Sabora. Kao nacija smo slučaj za promatranje. Ili nas truju ili nam davaju neke supstance od kojih je ovaj narod postao apatično priglup. E moj narode zapjeva Marko!!!!!!!!!!!!

KL
kliker24
14:11 07.03.2017.

Bravo Plenkoviću, pokaži Cvitanu da mora odraditi svoj posao.., a ne redi , sramota ..., a drugovi su jadni da jadniji ne mogu biti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije