Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravična nesreća

Autom se izravno zabio u tegljač i pretrpio samo lakše ozljede

Bjelovar: U stravičnoj prometnoj nesreći automobil se izravno zabio u tegljač
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/8
12.02.2018.
u 22:31

Promet na dionici Bjelovar - Đurđevac je obustavljen, a s obje strane je ostalo zarobljeno stotinjak kamiona

U stravičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 20.30 sati u Kupinovcu kod Bjelovara osobni automobil se izravno sudario sa šleperom, ali srećom nije bilo poginulih, jer, neslužbeno doznajemo, vozač automobila pretrpio je lakše ozlijede.

Vozač automobila je zbog loših uvjeta na cesti i gustog snijega koji pada izgubio nadzor i prešao u suprotan kolnički trak te se zabio pod kamion s prikolicom.

Promet na dionici Bjelovar - Đurđevac je obustavljen, a s obje strane je ostalo zarobljeno stotinjak kamiona.

Bjelovar: U stravičnoj prometnoj nesreći automobil se izravno zabio u tegljač
1/9

Komentara 2

Avatar Roy Bean
Roy Bean
09:08 13.02.2018.

Autom se izravno zabio u tegljač? pa nije vozač osobnog vozila skrenuo iz svog prometnog traka u suprotni.??? Nije mi jasno kako se je osobni automobil zabio u šleper koji se na fotografiji nalazi cijeli metar preko pune crte. Značii da je vozač u šleperu, oduzeo prednost vozaču osobnog automobila.

MA
Marvin
09:50 13.02.2018.

stvarno si balavac

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije