Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na obilaznici

Teška prometna nesreća u Vodicama, vatrogasci izvlačili tri osobe iz vozila

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/3
07.02.2018.
u 20:41

U nesreći je sudjelovao autobus, u kojem srećom nije bilo putnika, te osobno vozilo u kojem su bile tri osobe i kojima je pružena liječnička pomoć.

Na obilaznici u Vodicama oko 17.45 sati došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su sudjelovali autobus i osobno vozilo.

Kako prenose 24 sata u nesreći su ozlijeđene tri osobe. Autobus se prevrnuo na bok, a srećom u njemu nije bilo putnika i vozač nije ozlijeđen.

Iz Centra 112 kažu kako su vatrogasci iz osobnog vozila izvukli tri osobe kojima je pružena medicinska pomoć. Više informacija o tome kako je do nesreće došlo bit će poznato nakon policijskog očevida.

1/16

Komentara 3

Avatar Zgubider.
Zgubider.
21:20 07.02.2018.

Na toj obilaznici ovo je već 3-4 teška nesreća (bilo je i mrtvih!)! Kad će odgovorni iz ministarstva prometa poduzeti nešto da se to stanje promijeni?

KK
Kika- Kuja- Štrumfeta
21:05 07.02.2018.

Cini mi se da je za njih dole magarac SF.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije