Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
25.11.2023. u 22:14

Haaški sud kao interludij prije suočavanja s politikom velikih sila koje neće dopustiti balkanski eksperiment za bitnije im ratove

Komentara 4

Avatar Tombstone
Tombstone
01:16 26.11.2023.

Krasnec zakaj pricas o stvarima o kojima nemas pojma? Jedno je laprdanje iz fotelje, drugo je biti sudionikom zbivanja. Odgovorni tvrdim, I ja I svi moji suborci koji su vidjeli na svoje oci stradanja Turnja, Gradiske, Osijeka, Vinkovaca, Vukovara, Dubrovnika itd u to vrijeme osobno bi ispalili nuklearni projektili na Beograd da smo ga imali. Ja bi prvi, bez razmisljanja. Martic je bio nebitan kao I Seselj, Slobo, Dobrica Cosic ili bilo koji pop. Naroda koji ih je slijedio bio je bitan, njegovoj unistenje znacilo je nas opstanak, I svatko od nas "iz rovova" mozda ne prvi dan, ali nakon tjedan, mjesec ili vise njih u jeseni I zimu 1991. bez I jednog ulaska pod krov, tusiranja ili pranja zubiju stisnul taj "crveni gumb" bez razmisljanja.

Avatar NJUŠKALO
NJUŠKALO
11:03 26.11.2023.

Palestinci i Izraelci jedan te isti narod istog mentaliteta i genetike.Svi su krvoločni ili su tako postali nakon 70 godina sukoba koji će se i dalje nastaviti za iduće generacije.Vrijeme prolazi, ali mentalitet ostaje isti.Uvoziti cionizam i antisemitizam u EU , što dalje od toga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije