Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ MASKE KOD URARA

Beroš se oglasio nakon fotografije koja kruži društvenim mrežama: 'Jednom smo skinuli masku...'

Zagreb: Održana 93. sjednica Vlade RH
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
30.12.2021.
u 22:23

Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu.

Nakon što se društvenim mrežama proširila fotografija ministra zdravstva Vilija Beroša bez maske u trgovini, u četvrtak je ministar razjasnio da su on i supruga masku skinuli samo prilikom konzumacije vode te da to potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine.

Fotografiju je snimila čitateljica portala Teleskop koji je prvi objavio priču.

"Za vrijeme ulaska u trgovinu moja supruga i ja smo imali maske kao i tijekom cijelog boravka u trgovini. Jedino smo skinuli masku prilikom konzumacije mineralne vode", rekao je Beroš i dodao kako je logično za pretpostaviti da se prilikom konzumacije pića ne može nositi maska.

Štoviše, napomenuo je ministar, kada tu razinu rizika kao društvo ne bismo tolerirali, nitko ne bi mogao raditi.

"Međutim, ako se maska nosi ostalo vrijeme boravka u zatvorenom prostoru, smanjuje se razina rizika na prihvatljivu što sam i ja sa suprugom učinio. Uz sve navedeno, svi prisutni su bili cijepljeni te se time vjerojatnost širenja zaraze svela na zanemarivu razinu. Navedeno potkrepljuju i snimke nadzornih kamera koje je ustupio vlasnik trgovine", stoji na kraju izjave Vilija Beroša koju je proslijedilo Ministarstvo zdravstva.

>> VIDEO Ministar Beroš: "Ispričavam se ako sam unio zabunu. Svjedočimo omikronu i preporučujemo treću dozu"

Komentara 47

Avatar Definity
Definity
22:41 30.12.2021.

Jeap. Di god dođeš časte mineralnom. U boljim dućanima i Donatom mg. Čisto da otčepi 🤭

DU
Deleted user
22:36 30.12.2021.

Tako i ja. Pijem mineralnu vodu kamo god dođem - u pošti, u dućanu, kad igram nogomet, u crkvi, na poslu...svi mi stalno nude mineralnu, pijem ju cijelo vrijeme pa ne nosim onda masku.

DU
Deleted user
22:52 30.12.2021.

Zašto, onda, nisi samo malo spustija masku (ispod usta, na bradu), nakon toga je vratija (kad si srknija malo vode)? Ja ode, na slici, ne vidim da ti, uopće, i imaš masku na licu, nigdi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije