Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sarobrske rasprave

Bebić razljutio oporbu odgodom rasprave o SDP-ovim interpelacijama

kosor, bebić
Davor Puklavec/24 sata
24.02.2010.
u 10:26

Ingrid Antičević Marinović kazala je da nije korektno interpalcije, koje su odavno uvršetene u dnevni red i o kojima je stalno odgađana rasprava, sada obnoć staviti na raspravu kako bi se bez javnosti raspravile.

Nakon što je predsjednik sabora Luka Bebić najavio da će zbog nedostaka uvjeta biti preskočene dvije točke dnevnog reda te da će se poslijepodne raspravljati o dvije interpelacije SDP-a o radu Vlade i njezinu utjecaju na smanjene nelikvidnosti u sustavu te upravljanju i kontroli u poduzećima u državnom vlasništvu, burno je reagirala zastupnica SDP-a Ingrid Antičević Marinović.

Kazala je da nije korektno interpalcije, koje su odavno uvršetene u dnevni red i o kojima je stalno odgađana rasprava, sada obnoć staviti na raspravu kako bi se bez javnosti raspravile.

Na to je regirao Bebić ustvrdivši da on ne može znati kada će koja točka doći na raspravu jer da ne može utjecati na to kada će se steći uvjeti za raspravu.

Komentara 13

MO
mojzagi
14:12 24.02.2010.

ja mislim da bi svaki u saboru morao sam skopcati kad mu je vrijeme da se povuce ! i neznam dali sam nepismen ali rijec -obnoc- nisam nikad cuo a ni u skoli nikad cuo za nju , dajte poucitee me od kad se ta rijec upotrebljava kod nas, i sta mu to znaci, --obnoc-- dali je to mozda -sada ove noci staviti na raspravu ili -sada poslije ponoci staviti na......

14
14words
10:56 24.02.2010.

Možda da ih više dolazi na sjednice bi bilo dovoljno zastupnika koji će u raspavama sudjelovati.

BT
bili-tartuf
14:00 24.02.2010.

\"za-pravrednu-hr-u svoj zép\",...dobar zakljucák,..jer demokracija nije konjska-zaprega....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije